Wat klanten over mij zeggen

Travel Ingredients

– Sharon –

Sanne heeft mijn boekingsplatform travelingredients tot leven gebracht! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik enorm blij verrast ben over hoe ze mijn ideeën heeft vertaald naar de website die nu live staat. Sanne heeft weinig tekst en uitleg nodig, ik kon simpelweg aangeven wat ik voor ogen had en vervolgens is ze aan de slag gegaan. Ook het installeren van een selectietool, wat best een uitdaging was, heeft ze helemaal voor mij uit handen genomen en geregeld. Ze geeft duidelijk aan wat ze voor je kan betekenen en neemt uitgebreid de tijd om na afloop door de website te lopen, zodat je daarna zelf makkelijk dingen kunt aanpassen. Kortom vond ik onze samenwerking erg prettig en zou ik haar zeker aanbevelen voor het vormgeven van jouw creatieve website!

De Kapperstuyn

– Pauline –

Wauw! Mijn Website gemaakt door Sanne is super geworden! Samen goed overlegd over wat mijn wens was en zij heeft mij erg begeleid in hoe de website eruit kon zien en ideeën doorgegeven. Eigenlijk was die al super overzichtelijk en duidelijk, na de opzet een paar kleine aanpassingen gedaan met de achtergrond en tekst en was die helemaal top! Nog steeds erg blij mee en past goed bij mijn bedrijf! Zeker een aanrader 🙂

Esther Meijer Tekstproducties

– Esther –

Voor mijn tekstbureau wilde ik een website zonder poespas, maar met een professionele uitstraling. En dat is gelukt dankzij Studio Mamoa! Sanne heeft mijn wensen vertaald naar een prachtige site, die bij mij en mijn bedrijf past. De samenwerking verliep bovendien erg fijn. Sanne voelt feilloos aan wat je wilt, komt met creatieve ideeën en heeft bovendien engelengeduld. Een prettige, toegankelijke samenwerkingspartner! Ik ben ontzettend blij met mijn website en zal Sanne dan ook zeker aanraden in mijn netwerk.

Petit Bonheurs

– Claudia –

Sanne zorgt ervoor dat al je wensen in jouw website samenkomen! Op het begin was ik overdonderd door wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een website ontwerpen. Sanne heeft mij super ondersteund bij het in kaart brengen van mijn wensen tot aan de kleinste details om ervoor te zorgen dat mijn website echt bij mij hoort. Ze is een super fijn in de communicatie, denkt ècht met je mee en wacht geduldig tot ik bepaalde knopen had doorgehakt. Ik ga nog heel lang veel plezier hebben van mijn website, dankjewel Sanne!

Maartje Strijbis Coaching

– Maartje –

Waaaaaauuuuw lieve Sanne, wat heb je een fantastische, prachtige website voor me gemaakt. Ik was altijd zo’n ondernemer die dacht ‘oh die website, dat doe ik wel even zelf’. De afgelopen jaren heb ik als fotograaf mijn website ook altijd zelf gebouwd en onderhouden, maar het kostte me veel energie en tijd die ik eigenlijk niet had. Met mijn nieuwe bedrijf als EFT-specialist en Life coach wilde ik het anders aanpakken en had ik, met twee drukke ondernemingen, simpelweg de tijd niet meer om weer helemaal opnieuw het wiel te gaan uitvinden met WordPress en DIVI en al die andere termen waar ik niks vanaf wist. Mijn hoofd ontplofte ondertussen wel van de toffe website-ideëen (vond ik zelf;) waarvan ik geen idee had of ze überhaupt mogelijk en uitvoerbaar waren.

Wat was ik blij toen jij op mijn oproepje reageerde en je naast een supergoede webdesigner ook nog eens een onwijs leuk mens bleek te zijn. De communicatie over ‘Project website Maartje’ was heel fijn en onze tussentijdse zoomcalls over de voortgang van de website waren altijd gezellig. Je hebt alle elementen van mijn site tot in de kleinste details ontworpen, uitgevoerd en doorontwikkeld zoals ik dat voor ogen had (en eigenlijk nog beter!)

Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Sinds de lancering krijg ik superveel complimenten over mijn mooie nieuwe website. Sanne je bent een topper, dus ik hoop dat je nog wat ruimte in je agenda hebt, want ik schreeuw je naam van de daken naar iedereen die een webdesigner zoekt. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

kvk: 81286414 | info@studiomamoa.com

Chat openen
1
Scan de code
Neem contact op
Hi, kan ik je ergens mee helpen?