Jouw webdesigner

Hi, ik ben Sanne!

Ik help startende ondernemers met het bouwen van hun website. Want als starter komt er vaak zoveel op je af dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is er niks fijners om iets uit handen te kunnen geven. Maar je wilt natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken, dus op deze pagina vind je meer over mij en over mijn dromen en doelen.

Mijn passies

Dit zijn de dingen waar je me voor wakker mag maken.

Strand en zee

Zwemmen, surfen, duiken of op een handdoek in de zon. Als ik op het strand of in het water ben, ben ik het meest gelukkig.

Reizen

Een van mijn grootste passies is reizen. Dit is ook waarom ik de stap heb gezet om online te gaan ondernemen. Dit geeft mij de vrijheid om te werken waar ik maar wil.

Creëren

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, of dit nu is met een websites maken of zoals deze meneer achter de naaimachine.

Textiel

Stoffen, stoffen en nog meer stoffen. Ik vind het heerlijk om te werken met al die verschillende texturen en om te bedenken wat je allemaal kan maken van een lap stof. Ik heb zelfs een opleiding gedaan gericht op textiel.

Lezen

Ik kan uren in een boekenwinkel doorbrengen en heb inmiddels ook bijna een eigen bibliotheek. Zo fijn om na een lange dag nog lekker weg te duiken in een boek.

Bordspellen

Ik ben gek van bordspellen en heb dan ook een hele verzameling. Van korte spelletjes tot spellen die een paar uur duren,  ik vind het allemaal leuk.

Mijn verhaal

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, mijn ouders hebben meerdere horeca zaken gehad en hoewel mijn beide ouders nu in loondienst werken zou mijn vader niets liever willen dan weer een eigen bedrijf runnen. Je kunt dus wel zeggen dat ondernemen in mijn bloed zit, al duurde het even voor ik de stap durfde te zetten om dan ook echt mijn eigen bedrijf te starten.

Een van mijn passies is textiel en ik heb  dan ook een HBO opleiding gedaan om hier alles over te weten te komen. Helaas kwam ik er achter dat in de regio die ik thuis noem weinig werk is op het gebied van textiel. Zo ben ik na wat omzwervingen in de interieurbranche terecht gekomen.

Maar altijd is er een gevoel geweest dat ik niet op mijn plek zat in loondienst. Waren dat de bedrijven waar ik voor werkte of was het iets anders? Het was de vrijheid van het (online) ondernemen dat mij riep.

Dit was de start van Studio Mamoa

mijn dromen

Dit zijn de dingen die mij motiveren

Surfen

Een van mijn grote dromen is om te wonen aan een tropisch strand en net zo goed te kunnen surfen als deze surfdude. 

Vrijheid

Ik ben met Studio Mamoa begonnen om locatie onafhankelijk te werken. Dit geeft mij de vrijheid om ook mijn andere dromen waar te maken.

Van life

Een van mijn grootste dromen is om in een camper door europa te reizen. 

Wist je dat…

…ik een tuktuk rijbewijs heb? Ik heb op vakantie in Sri Lanka met een vriendin een tuktuk gehuurd waarmee we zo’n twee weken hebben rondgereden. Hiervoor moest ik dus een, helaas tijdelijk, rijbewijs halen.

… Pippi vroeger al mijn heldin was en ik alle videobanden minimaal 20 keer heb bekeken. Maar ook nu houd ik me graag aan de wijsheden van Pippi. Want wat is nou een beter motto dan: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel

… ik 6 maanden in China heb gewoond en zelfs een cursus Mandarijn heb gedaan. Helaas kom ik niet veel verder meer dan tellen en een zin of 3.

…ik vind dat ik nog steeds 25 ben? Ik ben die leeftijd in werkelijkheid al een tijdje gepasseerd en dat is ook helemaal niet erg. Maar ik houd het gevoel van net volwassen zijn, nog niet zoveel ‘moeten’ en vooral nog veel ontdekken graag zo lang mogelijk vast. Want stiekem duik ik soms nog steeds graag in een ballenbak.

Chat openen
1
Scan de code
Neem contact op
Hi, kan ik je ergens mee helpen?